"Poemes Naturals" de l'artista visual Rocío Ahnert

Poemes Naturals
Rocío Ahnertteresarius: promotors d'art us convida a l'exposició "Poemes Naturals" de l'artista visual Rocío Ahnert. L'exposició, que es podrà visitar gratis entre el 20 de maig i el 05 de juny de 2015, a l'Espai Mezanina a Barcelona, ​​recull un conjunt ampli del treball de l'artista, destacant les seves coloristes pintures a l'oli amb la natura i, en especial, els paisatges marins com a temàtica principal.
 
La inspiració en la naturalesa, en els paisatges vistos i viscuts, és el centre d'obra de Rocío Ahnert. En el seu món els colors són paraules que ens expliquen històries de llibertat, plenes d'acció i vida. La seva obra ens transporta a través de dimensions reals i imaginàries, convidant-nos a la contemplació i a la recerca d'interpretacions individuals. Cada pinzellada és un vers del gran poema de la natura, construint imatges que ballen en espais de llum i color.
 
Els éssers marins que habiten el seu particular univers ens reciten poemes imaginaris, cants en homenatge al color i l'alegria, a la vida i a la natura. En l'obra de Rocío Ahnert la tela és la porta d'entrada a un espai oníric, on cada element suma complexitat i construeix així una història plena de simbologia i oberta a diferents interpretacions.
 
Els blaus saturats, la il·luminació càlida i un original joc de formes són els elements més característics d'aquesta fase de l'obra de Rocío Ahnert. Les seves pintures expressionistes figuratives ja han ultrapassat fronteres i actualment estan en diverses col·leccions particulars a França, Regne Unit i Estats Units.

Rocío Ahnert neix a Burgos  , d’ascendència alemanya . Resideix a Barcelona des de 1974.Desde molt petita manifesta la seva disposició per tot allò artístic i molt particularment per la pintura .Estudia Art amb els professors i pintors Sanvisens, Teresa LLacer, Miravalls, Carralero, Ruiz, M.Quilez, Crespo, Hernandez – Pijoan, Muxart i Ràfols Casamada.
Obté el títol de Professora de Dibuix a 1982 i de Llicenciada en Belles Arts el 1983 per la Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona .
Actualment té obra arreu del país i també a Alemanya , Holanda , els Estats Units .

La inauguració tindrà lloc el dimecres 20 de maig del 2015 a l'Espai Mezanina à partir de les 19hrs.

Al vernissatge inaugural hi haurà l’actuació musical del grup Gospel Sants.

Horari: de dilluns a divendres de 11h a 14h i de 17h a 20h. Dissabtes de 11h a 14h.
 

 

Poemes Naturals

Rocío Ahnert


Data Inauguració: 20 de maig de 2015 a las 19h.
Exposició del 20 de maig de 2015 fins al 05 de juny de 2015.
Local: Espai Mezanina, Ramón y Cajal, 2 · 08012 · Barcelona


Más información:  info@teresarius.com /                    www.teresarius.com