Pere Aragay Tusell

 Pere Aragay iTusell (Barcelona, 1948). PIntor y dibujante.

"Per mi la pintura és l'exercici d'expressar el nostre món interior; quan mires alguna cosa que et captiva i t'impacta pel seu color, llum, equilibri i harmonia".

 (" Para mí la pintura es el ejercicio de expresar nuestro mundo interior. Cuando miras alguna cosa que te cautiva y te impacta por su color, luz, equilibrio y armonía")

"La questió no és pintar-ho como si fos una fotografia, sinó representar-ho segons la meva sensibilitat interior, de manera que en veure-ho t'emociona perquè en reconeixes el motiu i hi veus la teva personalitat artística".

("La cuestión no es pintar como si fuera una fotografía, si no representar  en el lienzo lo que me dicta mi sensibilidad interior, de manera que cuando veo lo que he pintado me emociona porque reconozco esa sensibilidad, y mi personalidad artística".)

 "Treballo l'abstracció-figuració en funció de les meves energies creatives i sensibilitat artística per aconseguir reflectir-hi un equilibri de colors i sensacions, que pretenen provocar en l'observador una sensació de benestar".

( "Trabajo la abstracción-figuración en función de mis propias energías creativas y mi sensibilidad artística para conseguir reflejar un equilibrio de colores y sensaciones, que pretenden provocar en la persona que observa la obra una sensación de bienestar").